27 Temmuz 2007 Cuma

Muzlu Tart

MALZEMELER:
Hamurun Malzemesi:
1.5 Su Bardağı Un
1/2 Su Bardağı Pudra Şekeri
7 Çorba Kaşığı Tereyağı
1/3 Su Bardağı Toz Badem
1 Yumurtanın Akı
Kremanın Malzemesi:
2 Su Bardağı Krem Patisserie
1 Su Bardağı Krem Şanti
3 Muz
2 Çorba Kaşığı Kayısı Marmeladı

HAZIRLANIŞI:
Un, pudra şekeri, tereyağı. toz badem ve yumurta akını karıştırarak hamur haline getirin.Hazırladığınız hamuru kalıba yerleştirin ve birkaç yerinden çatalla delerek 200 derece ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin. Krem şanti ile krem patisserie’yi karıştırın ve soğuyan tart hamurunun üzerine yayın. Tartı muz dilimleri ve kayısı marmeladı ile süsleyin.

Hiç yorum yok: