4 Temmuz 2007 Çarşamba

Bisküvili Kremit Pasta

Malzemeler :
• 1 paket burçak bisküvi
• 1 paket kakaolu bisküvi

• 1 paket kakaolu puding
• 2,5-3 su bardağı süt

Hazırlanışı :
Pudingi paketinin arkasında belirtilenden daha az miktarda süt ile pişirip hazırlayın. Biraz soğuduktan sonra uzun bir servis tabağını ve 1 kase su hazırlayın. Burçak bisküvinin bir yüzünü suya batırıp puding sürün, tabağa dik bir şekilde koyun. (ilk bisküvi ayakta durmayabilir) Daha sonra aynı şekilde kakaolu bisküvinin bir yüzünü ıslatın ve puding sürün diğer bisküvinin yanına koyun. Bu şekilde 1 burçak, 1 kakaolu olacak şekilde bisküviler bitene kadar aynı işlemi uygulayın. Kalan pudingi bisküvilerin üzerine ve yanlarına sürüp buzluğa kaldırın. 1 gece beklettikten sonra buzdolabına alın. Pastayı dilimlerken 45 derece açıyla keserek servis yapın.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Allah razı olsun saolun karnımız doyacak inş sayenizde ama nediye bu puding tarifi 1 gün bekledikden sonra sonuçlanıyo , yahu üniversteli gariban , sefil,maharet ve yetenek fakiri gençleride düşünsenize ne bu şimdi ben tarifi aldım bu gün aç kalıcam ama yarın aham şaham züper bi tatlı yiyecem oldumu sizce :)
SAOLUN ÇOK GÜZEL OLMUŞ

fakir-hakan/hotmail.com
AAaaa adres yazmıyommuyduk buraya :):):)

AAAAA GİZEMİM NERELERDESİN KRALİCEM GELSENDE Bİ PUDİNG YAPSAN... Bİ TANEM